Wilt u meer informatie? Vul het contactformulier in en wij nemen contact op!
 U kunt ons bereiken op telefoonnummer: 0513 820 105
"Het is belangrijk dat u bij het opsporen van bijvoorbeeld kwaadaardige ziekten niet moet denken aan “de alternatieve” geneeskunde. De reguliere geneeskunde heeft voor dit soort ziektebeelden het primaat!"

Afspraak maken

We streven ernaar een afspraak te maken binnen 14 dagen na aanmelding. Ook is het mogelijk om bij Pieter Luijendijk een second opinion aan te vragen.

Betaling & vergoeding

De praktijk is aangesloten bij de Artsen Vereniging Integrale Geneeskunde (AVIG), werkgroep acupunctuur en de werkgroep natuurgeneeskunde. Daarmee komt een consult bij Praktijk Luijendijk voor vergoeding door uw verzekering in aanmerking. De mate van vergoeding is afhankelijk van uw aanvullende verzekeringspolis. U kunt per PIN of contant betalen .

Spoedconsult in weekeinde

Voor urgente vragen die niet uitgesteld kunnen worden (donderdag t/m zondag) spreek dan voor 12.00 uur ‘s ochtends een boodschap in. Dat doet u op telefoonnummer 0513 - 820 105. Vermeld duidelijk uw naam èn telefoonnummer. U wordt dan zo spoedig mogelijk teruggebeld. Mailen kan ook: KLIK DAN HIER

Vragenlijst intake gesprek

Na bevestiging van de afspraak, krijgt u een inlog om de vragenlijst digitaal op de website in te vullen (indien dit niet lukt krijgt u een formulier toegestuurd). De vragenlijst dient minimaal 1 week voor het eerste consult te zijn geretourneerd. Hiermee kan Pieter Luijendijk zich goed voorbereiden op uw eerste consult.

Antwoordapparaat

Om patiënten de aandacht te geven die zij verdienen staat regelmatig het antwoordapparaat aan. Aarzel niet uw boodschap in te spreken. Met duidelijke vermelding van uw naam èn telefoonnummer. Dan wordt u teruggebeld.

Afspraak afzeggen

Indien een afspraak korter dan 24 uur van te voren door u wordt afgezegd zal het consult voor 50% in rekening worden gebracht.

Contact

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.